En İyi Viski Kiti

En iyi viski kiti yüksek konsantrasyonda olup pigment boyutunda renklendirici içeren ve bakanlık onayıyla satılan viski kitleri en iyi viski kiti olarak adlandırılır. Her marka viski kitiyle viski yapmak doğru değildir. Sakıncalı maddeler içeren viski kitleri sağlık açısından risklidir. 

en iyi viski kiti

Markalara Göre Viski Kitleri

Chivas Regal, Jack Daniels, Jameson, Lagavulin ve Johnnie Walker en çok tercih edilen viskiler oldukları için en çok bu viskilerin tatlarına ait viski kitleri tercih edilmektedir. Kullanım dozajı, notaların uyumu, yasal satıcı olması ve müşteri hizmetlerindeki kalitesinden dolayı en iyi viski kiti aromaları Virago Kimya firmasında satıldığı sonucu ortaya çıkmaktadır. Sırasıyla bu viski kitlerini inceleyecek olursak.

1- En İyi Chivas Regal Viski Kiti

Chivas Regal Viski Kiti, en iyi chivas regal viski kiti virago malt 03 viski kiti dir. Kullanım miktarı 400 ml alkol + 600 ml su karışımına yani 1 litre viski yapmak için 2 ml kullanılması yeterlidir. Farklı viski kiti markaları, daha iyi chivas regal viski kiti sattıklarını öne sürsede bu güne kadar üretilmiş en iyi chivas regal viski kiti virago firmasına ait olan malt 03 viski kitidir. 

2- En İyi Jack Daniels Viski Kiti

Bilinen en iyi jack daniels viski kiti virago kimya firmasına ait malt 04 burbon viski kiti aromasıdır. Son derece dengeli aroması, mısırdan gelen yoğun şekerin karamelle uyumu ve kullanım dozajı gibi faktörleri en iyi şekilde verebilen viski kitidir. 

3- En İyi Jameson Viski Kiti

Jameson ülkemizde Jack daniels ve Chivas Regal kadar bilinmesede İrlanda viski karakterini en iyi yansıtan viskilerden biridir. Jameson tadına en yakın ve en kaliteli viski kiti virago malt 01 viski kiti aromasıdır. 

4 - En İyi Lagavulin Viski Kiti

Lagavulin single malt türünde son derece kaliteli ve lezzetli bir viskidir. Virago malt 06 viski kiti aroması lagavuline en yakın tadı verebilen ileri konsantre viski kiti aromasıdır. En çok aranan ve en çok beğenilen viski kiti aromasıdır. Virago Kimya nın ustalık eseri olarak adlandırdığı viski kitidir. 

5- En İyi Johnnie Walker Viski Kiti

Johine Walker ülkemizde en çok bilen viskilerden biridir. Bu viski tadına en yakın viski kiti aroması virago kimya firmasına ait malt 02 viski kiti aromasıdır. Kullanım dozu 1 litre bitmiş ürün için sadece 2 ml dir. Firma, kullanıcı tercihine göre bu miktarın arttırılıp azaltılabileceğini belirtmiş olsa bile bu miktar son derece yeterli ve tatminkardır. 

Yukarıda açıklandığı üzere piyasada satılan tüm viski kitleri içinde en popüler olan viski kitleri virago kimya firmasına ait viski kitleridir. 


Bu blogdaki popüler yayınlar

Evde Viski Yapımı Malzemeleri

Viski Kiti - Evde Viski Yapımı için Kit Kullanımı